کاشت ناخن این روزها به یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین مهارتها در حوزهی زیبایی تبدیل شده که بسیاری از خانمها، به خصوص جوانان به فعالیت در آن علاقهمند هستند. البته کاشت ناخن محدودیت سنی خاصی ندارد و گاهی اوقات میبینیم که حتی نوجوانان و افراد مسن هم به فعالیت در آن علاقه نشان میدهند.
از آنجایی که بسیاری از افراد با علاقه و سلیقههای مختلف به کاشت ناخن روی میآورند، بازار کار این لاین زیبایی همیشه داغ است و بسیاری از بانوان برای کسب درآمد هم روی یادگیری آن حساب ویژهای باز میکنند؛ بنابراین تصمیم گرفتیم تا جایی که امکان دارد شما را با مفاهیم و نکات و ترفندهای کاشت ناخن آشنا کنیم.
اگر میخواهید این مهارت را فرا بگیرید یا به عنوان شخصی که نخستین بار است میخواهد به کاشت ناخن بپردازد این مقاله را میخوانید، باید بدانید یک سری نکات وجود دارد که بهتر است در ابتدا با آنها آشنا شوید تا بتوانید هم طرح مورد علاقهی خود را پیدا کنید و هم اینکه متوجه شوید به صورت کلی برای فعالیت در این حوزه به چه چیزهایی نیاز است.
۱. چه ابزاری برای کاشت ناخن نیاز است؟
ابزار کار برای انجام انواع مختلف کاشت ناخن میتواند متفاوت باشد، اما با این حال اگر یک ناخنکار حرفهای باشید و بخواهید به عنوان یک فرد شناخته شده در سطح شهر یا حتی استان کار کنید، نیاز است تمام آنچه را که برای کاشت انواع ناخن مورد استفاده قرار میگیرد را در کنار خود داشته باشید. این ابزار عبارتاند از:
همچنین برای طراحی ناخن هم یک سری ابزار مجزا لازم است که هر ناخنکار حرفهای باید آنها را در محل کار خود داشته باشد. این ابزار عبارتاند از:
همانطور که در بالا هم گفته شد، اگر بخواهید یک ناخنکار حرفهای باشید، قطعا باید تمام آنچه را که برای کاشت انواع و اقسام ناخن مورد نیاز است در اختیار داشته باشید. همچنین به عنوان یک فرد حرفهای، باید آموزش کاشت ناخن را دیده باشید و با ساختمان ناخن هم آشنا باشید. اگر شما ندانید قرار است روی چه ناخنی کار کنید، طبیعتا کارتان به هیچ عنوان حرفهای از آب در نخواهد آمد و قطعا نمیتوانید مشتریان سختگیر را راضی نگه دارید. البته اگر بخواهیم به تمام نکات و ترفندهای شناخت ساختمان ناخن بپردازیم قطعا از حوصلهی متن خارج خواهد بود، اما این نکته را همیشه به خاطر بسپارید که یک ناخنکار باید با لمس ناخن متوجه شود چگونه باید آن را بیاراید.
حالا که از ساختمان ناخن شناخت پیدا کردید، باید ابزار کاشت را هم به خوبی بشناسید و بدانید هر یک از آنها چگونه باید مورد استفاده قرار بگیرد. اگر شما با انواع ابزارهای مورد نیاز برای کاشت ناخن آشنایی داشته باشید، قاعدتا کار راحتتری برای کاشت خواهید داشت و نتیجه هم عالی از آب در خواهد آمد. به صورت کلی کاشت ناخن چهار مرحلهی اصلی دارد که به ترتیب عبارتاند از:
فرقی نمیکند شما چه نوع کاشتی را انتخاب کنید، به صورت کلی این چهار مرحله به عنوان مراحل مادر شناخته میشوند و باید در تمامی نوع کاشتها ترتیب آنها رعایت شود. در زیر به صورت خیلی خلاصه به توضیح تمام این چهار مراحل میپردازیم.
زیرسازی نخستین و مهمترین مرحلهی کاشت ناخن محسوب میشود. طبیعتا وقتی قرار است چندین لایه روی هم چیده شوند، مهمترین لایه، لایهی زیری است چرا که باید آنقدر خوب و مستحکم باشد که بتواند سایر لایهها را هم روی خود نگه دارد. در کاشت ناخن هم دقیقا چنین قانونی وجود دارد.
زیرسازی اگر به درستی صورت نگیرد، نتیجهی نهایی اصلا آنطور که باید مشتری را تحت تأثیر قرار نمیدهد. پس از مدتی شاید هوا گرفتگی یا حتی افتادن ناخن هم اتفاق بیفتد که چنین چیزی اصلا برای یک ناخنکار حرفهای قابل قبول نیست. زیرسازی به نوبهی خود ۳ مرحله دارد که عبارتاند از:
استفاده از مانیکور خشک نخستین مرحلهی زیرسازی است. شما باید در ابتدا نحوهی صحیح استفاده از مانیکور خشک را در دورهها آموزش ببینید تا برای مشتری شما مشکلی ایجاد نشود. برخی از افراد پوست اطراف ناخن بسیار حساسی دارند که اگر در مرحلهی استفاده از مانیکور خشک تسلط کافی را نداشته باشید ممکن است دست مشتری زخمی شود، کوتیکول روی صدف ناخن بماند و یا حتی باعث افتادن ناخن کاشته شده پس از مدت زمان کوتاه شود.
در مرحلهی دوم زیرسازی باید به سراغ خراش دادن سطح ناخن بروید. سطح ناخن صاف است و برای اینکه بتواند بهراحتی لایههای بالایی را به خود بگیرد باید حتما روی آن خراش داده شود. البته خراشیدن روی سطح ناخن به منظور از بین بردن چربیهای روی آن هم صورت میگیرد. البته این کار باید با استفاده از سوهان نرم و خیلی با ظرافت صورت بگیرد چون در غیر این صورت ممکن است به بافت ناخت و کراتین صدف آن آسیب وارد شود.
همچنین توجه داشته باشید که خراشیدن سطح ناخن با نازککردن آن متفاوت است. برخی از افراد شاید این دو را با هم اشتباه بگیرند اما توجه داشته باشید که اگر این مرحله با دقت و ظرافت صورت بگیرد، مشتری هیچگاه با مشکل نازک شدن ناخن مواجه نخواهد شد.
مرحلهی سوم زیرسازی، استفاده از ضدقارچ است. پوست دست افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است و ممکن است به موادی که برای چسبندگی لایهها با ناخن فرد مورد استفاده قرار میگیرد واکنش نشان دهد. در نتیجه یک ناخنکار حرفهای همیشه میداند که استفاده از ضدقارچ به عنوان محکمکاری، یکی از ضروریات کاشت ناخن در مرحلهی نخست است.
موادگذاری مرحلهی بسیار مهمی است که اگر مرحلهی نخست (زیرسازی) با دقت بالایی صورت بگیرد، بسیار راحت خواهد بود. شما در این مرحله باید ابزار لازم را در اختیار داشته و با انواع مواد هم آشنایی کاملی داشته باشید. همچنین یک ناخنکار باید بداند که چگونه مواد را با هم ترکیب و روی ناخن از آنها استفاده کنید. اینکه چه میزانی از مواد باید با هم ترکیب شوند تا نتیجهی کار قابل قبول از آب در بیاید، مهارتی است که یک متخصص کاشت ناخن باید آن را به خوبی بداند. همچنین در این مرحله استفاده از قلم مناسب و نحوهی استفاده از آن را هم باید به خوبی فرا گرفته باشید.
موادگذاری به عنوان یکی از مراحل کاشت ناخن، خود به ۴ بخش دیگر تقسیم میشود که عبارتاند از:
اینکه مواد را چگونه با هم ترکیب کنید و به چه غلظتی برسانید بسیار مهم است. خصوصا در موادگذاری کاشت با پودر، این موضوع بسیار اهمیت دارد و میتواند تأثیر خیلی زیادی روی نتیجهی کار داشته باشد.
یک ناخنکار حرفهای باید شناخت کافی از انواع قلمهای کاشت ناخن داشته باشد تا بتواند مناسبترین گزینه را در مراحل مختلف انتخاب کند. انتخاب قلم مناسب بسته به نوع ناخن مشتری هم دارد که عدم شناخت کافی از ساختمان ناخن میتواند باعث انتخاب نادرست قلم و در نتیجه ایجاد مشکل در فرایند موادگذاری شود.
اینکه مواد را چگونه بردارید و روی ناخن بگذارید هم به مهارت بالایی نیاز دارد چرا که برخی از افراد غیر متخصص بدون ظرافت این کار را انجام میدهند که این باعث میشود مواد در لابهلای قلم گیر کرده و در نتیجه در فرایند موادگذاری دردسر ایجاد میکند. یک ناخنکار حرفهای همچنین باید بداند چگونه قلم را روی سطح ناخن به حرکت در بیاورد و به انجام این کار کاملا مسلط باشد.
کاشت ناخن در واقع باید این حس را به مشتری بدهد که ناخن کاشته شده، ناخن خود اوست. در نتیجه یک ناخنکار باید بداند چقدر مواد روی ناخن فرد قرار دهد و چگونه آن را سوهانکشی کند تا در نهایت مشتری در نگاه نخست اصلا متوجه کاشت نشود و اینطور تصور کند که این ناخن خودش است.
در این مرحله، ناخنکار باید با سوهان برقی و سر سوهانهای مخصوص، فرم نهایی و مورد نظر مشتری را روی ناخن وی ایجاد کند. سوهانکشی هم باید با ظرافت بسیار بالایی صورت بگیرد تا ناخن کاشته شده بیش از حد نازک یا ضخیم نشود. سوهانکشی هم مراحل خاص خود را دارد که عبارتاند از:
در این مرحله که نخستین مرحلهی سوهانکشی محسوب میشود، ناخنکار باید ناهمواریها را صاف کند. وقتی مواد روی سطح ناخن قرار میگیرد، قطعا یک سری ناهمواریهایی دارد که باید آن را با سوهانکشی برطرف کرد.
این کار را میتوان با سر سوهانهای استوانهای سرگرد یا سر سوهان الماسه مخروطی انجام داد. هرچند انتخاب در نهایت توسط ناخنکار و با در نظر گرفتن شرایط صورت میگیرد. همچنین باید به این نکته هم توجه داشته باشید که سوهان باید به شکل درستی نگه داشته شود و بهترین زاویه را با ناخن ایجاد کند.
در این مرحله دور مواد روی ناخن سوهانکشی میشود تا این بار ناهمواریهای اطراف ناخن هم از بین برود. در اینجا هم انتخاب سر سوهان مناسب حائز اهمیت است تا دست مشتری زخمی نشود از برجستگی مواد در یک سری از بخشها جلوگیری شود.
در این مرحله ناخنکار با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه، فرم نهایی و مورد نظر مشتری را روی ناخن وی ایجاد میکند. به عنوان یک متخصص باید بدانید سوهان را در چه زاویهای نگه دارید و چگونه آن را حرکت دهید تا فرم دقیق به بهترین شکل ممکن روی دست پیاده شود. همچنین باید توجه داشته باشید که سر سوهان دورگیر از خود اثراتی روی ناخن به جا میگذارد که باید آنها را هم در مرحلهی فرمنهایی از بین ببرید. همچنین با استفاده از سوهان دستی هم میتوان یک سری فرمهایی روی ناخن ایجاد کرد که ناخنکار باید در این مرحله ظرافت و دقت بسیار بالایی به خرج دهد.
در مرحلهی آخر سوهانکشی با استفاده از سر سوهان کاغذی، باز هم باید ناهمواریهای احتمالی سطح ناخن از بین برود تا فرم نهایی بسیار نرم و جذاب به نظر برسد. سوهان دستی و الماسه استوانه در مراحل دورگیری و فرمدهی اثراتی هم از خود به جای میگذارند که حتما باید با استفاده از سر سوهان مخصوص آنها را در این مرحله که مرحلهی آخر هم محسوب میشود برطرف کرد.
طراحی ناخن، آخرین مرحله محسوب میشود. در این مرحله شما میبایست با توجه به آنچه که مشتری مد نظر دارد، ناخن او را طراحی کنید. مدت زمان انجام این مرحله با توجه به سلیقهی مشتری میتواند متفاوت باشد، اما نباید ظرافت و دقت عمل را از دستور کار خارج کرد.
نظر خود را بیان کنید
نام و نام خانوادگی : * required
پست الکترونیک :
توضیحات : * required
نظرات کاربران
مطالب مشابه
جدیدترین مطالب
پربازدیدترین مطالب
تخصصی ترین دوره های آموزش کاشت مژه
تمام دوره های آموزشی به صورت کاملا عملی، متناسب با نیاز بازار کار و با ارائه مدرک رسمی فنی و حرفه ای در انتهای دوره می باشد. بعد از اتمام دوره ها پشتیبانی نامحدود تا زمان حرفه ای شدن شما انجام می گیرد. هدف ما جلب رضایت حداکثری هنرجویان و کارآموزان است و به همین جهت ورود قدرتمند شما به بازار کار را تضمین می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاوره رایگان راه اندازی کسب و کار، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آکادمی Stella خانم ستاره ساجدی میباشد.
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن